Trek je plan
boek3.png

Trek je plan

op vakantie

uitgeverij manteau

SYNOPSIS

Zin om de wereld te zien? Geen zin om je ‘toerist’ te voelen? Join the club!

Met dit invulboek ga je met de hulp van locals op zoek naar de leukste bezienswaardigheden en vind je de lekkerste restaurantjes, nieuwste winkels en mooiste plekjes! Je komt op plaatsen die pas geopend zijn of in geen enkele reisgids te vinden zijn.

De meeste reisgidsen zijn tegen dat jij ze koopt alweer verouderd of staan vol met advertenties van grote ketens met veel centen. Dries en Yuri reisden Europa rond om uit te zoeken hoe je nu de écht leuke plekjes vindt. Laat je leiden door de vriendelijke bewoners van de stad of regio die je bezoekt en verzamel herinneringen om nooit meer te vergeten…

Dit boek laat je dromen, beschermt je van de meest voorkomende tourist traps en geeft je een goede handleiding om ter plaatse je plan te trekken. In het boek is er ook plaats om instax foto’s te kleven, op het moment zelf. Zo wordt het boek een creatief werkstuk vol herinneringen, dat leuker en mooier wordt naarmate je het meer gebruikt.

Prijs 19,99

Verkooppunten

Wasbar Gent

NEDERKOUTER 109
9000 GENT

Wasbar Antwerpen

STEENPOORT 2
8500 KORTRIJK

Wasbar Kortrijk

GRAAF VAN EGMONTSTRAAT 5
2000 ANTWERPEN

CHAMPAGNERIA LA MEDUSA

Hier dronken we een glas Veuve Clicquot en de beste tataki van tonijn die we in jaren aten. Je kan er champagne per glas bestellen, het eten is er subliem en de prijzen, ook al zijn duurder dan in een gewone tapasbar, zijn best oké.

hidden content

Prijs: 20 euro

rating: ★★★☆☆

terug